TULE VALMENNUKSEEN

KENELLE?

Tarjoan valmennuspalveluita oman osaamiseni puitteissa. Haluan keskittyä täysin jokaisen asiakkaan tilanteeseen, jotta harjoittelu on turvallista ja tehokasta.

Oman yli 15 vuoden harjoittelutaustani ansiosta olen perehtynyt kattavasti turvalliseen ja tuloksekkaaseen kuntosaliharjoitteluun -erikoisosaamiseni on etenkin kehonmuokkauksessa, joka käsittää rasvanpolton, lihasmassan lisäämisen sekä suorituskyvyn nostamisen.

Tällä hetkellä laajennan osaamistani paneutumalla liikunnan ja terveyden välisen yhteyteen, jolloin tutkin miten miten liikunta voi ennaltaehkäistä ja hoitaa tiettyjä sairauksia.  Myös liikunta elämäntapana -teema on suuri mielenkiinnonkohteeni, koska pyrin löytämään jokaisen asiakkaan kanssa tien kestäviin liikuntatottumuksiin. Haluan, että valmennuksen jälkeen asiakkaani ovat saaneet jotain kestävää - työkaluja ja tietoa oman harjoittelun seuraamiseen ja muokkaamiseen -jolloin palveluni hyödyt ovat nähtävissä myös valmennussuhteen jälkeen, eivätkä vain sen aikana.

Tästä syystä tarjoankin valmennuksiani vain henkilöille, joiden kanssa pystyn varmuudella työskentelemään mukavuusalueellani tarjoten parasta osaamistani. Työskentelen ja harjoitan osaamistani heikommilta alueilta omalla ajallani, jolloin voin turvallisesti kehittää näitä osa-alueita paremmiksi. Uskallan myös sanoa suoraan, jos tiedän, etten voi auttaa sinua.

Ei hätää, mitä luultavammin pystyn auttamaan sinua. Haluan tällä vain korostaa, että
käyttämällä palveluitani voit olla aina varma saavasi vain parasta osaamistani.

SOVINKO ASIAKKAAKSI?

Jos haluat pudottaa painoa ja kiinteytyä, lisätä lihasmassaa sekä suorituskykyä, saada motivaatiota liikuntaa kohtaan, parantaa elämänlaatua tai ennaltaehkäistä sairauksia liikunnan avulla, olen varmasti oikea henkilö auttamaan sinua.

Pienet tuki- ja liikuntaelimien ongelmat eivät ole vielä este valmennukselle. Jos kuitenkin koen alkukartoituksessa vaivasi olevan sellainen, että se vaatii esim. fysioterapeutin ammattitaitoa, ohjaan sinut eteenpäin. Voimme edetä valmennuksessa moniammatillisesti, jolloin työskentelemme yhdessä kohti tavoitteitasi. 

Verkostoissani on myös muita sosiaali-, liikunta-, ja hyvinvointialan ammattilaisia, en epäröi ohjata sinua eteenpäin, jos tilanteesi sitä vaatii.

Miesten ja naisten fysiikkakilpailuihin tähtäävä harjoittelu ei ole omaa osaamistani. Suosittelen silloin  valmentajaa, joka itsekin kisannut lajissa, johon haluat osallistua. Tällaisia lajeja ovat esimerkiksi Bikini fitness, Body fitness, Men's physique, Women's physique, Classic bodybuilding ja bodybuilding.

MITÄ SAAN VALMENNUKSELTA?

Jokainen valmennus lähtee alkukartoituksesta, jonka pohjalta teemme suunnitelmia tulevaan. Jotta voimme seurata kehittymistäsi, asetamme aina konkreettisia mittareita matkan varrelle. Valmennuksen idea on täyttää sinun tarpeet, eikä kahta samanlaista valmennusta ole. Lupaan kulkea kanssasi yhdessä kohti unelmiasi tarjoamalla parasta osaamistani.

Valmennus pitää sisällään osa-alueita liikunnasta, ravinnosta ja psyykkisestä hyvinvoinnista.

Valmennusfilosofiani sisältää ajatuksen pitkäjänteisen liikunnallisen elämäntyylin opettamisesta. Tämän lisäksi haluan, että koemme onnistumisen hetkiä valmennuksessa. Viimeisenä haluan, että pääsen jokaisen asiakkaan kanssa tavoitteeseen. 

Haluan valmennuksellani tarjota sinulle eväitä jatkaa terveellistä ja liikunnallista arkea koko loppuelämäsi ajan. Keinot ja motiivit liikkua voivat muuttua elämän varrella, mutta haluan, että valmennuksen jälkeen osaat soveltaa oppimaasi elämän eri tilanteissa, jos tiemme joskus eroavat valmennussuhteen jälkeen.

Mieti näitä: kuvittele se fiilis, kun ylität itsesi treeneissämme ja nostat ennätysrautoja kuntosalilla tai katsot aamulla peiliin ja mietit, että voiko tämä olla mahdollista? Miltä tuntuu sovittaa lempipaitaa päälle ja se istuu täydellisesti? Entä se, kun saat lapsenlapset kiinni ja jaksat leikkiä heidän kanssaan pidempään? Entä miltä tuntuu herätä aamulla virkeänä, hyvin nukutun yön jälkeen? Jättää kipulääkkeet pois? Nämä kaikki on täysin mahdollista saavuttaa. Asiakkaani ovat todistaneet omin silmin näitä tapauksia useammankin kerran. 

MITEN PÄÄSEN MUKAAN VALMENNUKSEEN?

Varaa itsellesi maksuton konsultointiaika puhelimitse täyttämällä yhteydenottolomake tai laita suoraan viestiä osoitteeseen koutsinkujeet@gmail.com. Voit myös varata tapaamisen suoraan nettiajanvarauksesta

ONKO ASIAKKUUS SITOVAA?

Valmennus on aina palvelua, jossa henkilökemioiden yhteensopivuus määrittelee paljon miten homma toimii.

OIen työskennellyt palveluammateissa monien vuosien ajan. Vuodet ovat  tuoneet mukanaan paljon ammattitaitoa palvelutyöhön, josta nautin suuresti. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Haluan yhteistyömme olevan avointa ja luottamukseen nojaavaa. Tästä syystä en halua sitouttaa sinua mihinkään käyttämällä palveluitani. Jos sinusta tuntuu, ettet halua jatkaa kanssani, voit koska tahansa lopettaa valmennuksen ilman lisäkustannuksia. Näin minä joudun jokainen päivä tekemään parhaani, jotta olet tyytyväinen. Asiakkuutesi kanssani on aina sinun hallittavissa.

MITÄ MAKSUTAPOJA ON KÄYTÖSSÄ?

Voit maksaa luottokorteilla (Visa, Mastercard, Diners Club, Discover & JCB) tai pankkipainikkeilla (Nordea, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, OP, Danske Bank & Säästöpankki).

Maksaminen tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta suojatussa yhteydessä.

Voit maksaa myös laskulla, veloitus kerran kuukaudessa valmennussuhteen ajan.

jani1.jpg

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Yhteydenotto ei sido sinua vielä mihinkään. Ota yhteyttä ja tutustutaan, ennen kuin teet päätöksen.

Your details were sent successfully!