PARAS-2.jpg
PARAS1-2.jpg

TAPAA VALMENTAJASI

Miltä tuntuu tanssia aamuun asti, valloittaa maailma rinkka selässä kulkien tai leikit lapsenlapsien kanssa ilman hengästymistä? Entä lempivaatteisiin pukeutuminen, kipulääkkeiden pois jättäminen tai liikunnan ilon löytäminen? Haluaisitko olla tuotteliaampi työssäsi, nukkua paremmin tai parantaa elämänlaatuasi, joka heijastelee myös väistämättä tärkeimpiin ihmissuhteisiisi?

Meillä kaikilla on erilaisia tavoitteita, minkä takia liikumme. Haluamme kaikki kuitenkin saavuttaa nämä asettamamme tavoitteet. Oletko sinä saavuttanut omasi?

Yksi tavoitteistani on auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteet, jotka tekevät heidät onnellisiksi. Työnkuvani on siis tuottaa onnellisuutta - voisiko parempaa työtä olla?

Liikunnan sanotaan olevan lääkettä. Sopivasti annosteltuna, tuloksia seuraamalla ja annosta säädellen, siitä saadaan oikea elämän eliksiiri. Sillä on kyky vaikuttaa kaikkiin elämämme osa-alueisiin positiivisesti. Mieti tätä: elämä nyky-yhteiskunnassa on evoluution kautta tarkasteltuna hyvin hullunkurista – istumme jatkuvasti, emmekä ponnistele tarvittavan ravinnon eteen juuri lainkaan. Se jos jokin sotii vastaan yli miljoona vuotista kehityshistoriaamme. Vasta noin sadan vuoden ajan olemme yrittäneet totuttautua nykyiseen istumiskulttuuriin ja nopeisiin ruokiin, siinä onnistumatta. Emme voi huijata evoluutiota.

Liikunnan tulisi siis kuulua jokaisen meidän elämään. Sen muoto ja toteutustapa voi vaihdella paljonkin. Pääasia on, että se on mielekästä. Silloin sitä tulee harrastettua ja kaikki sen positiiviset vaikutukset koettua.

Millaisia ajatuksia personal training -palvelut herättävät sinussa? Oletko kenties joskus ollut valmennussuhteessa? Personal training -palveluissa henkilökemioiden yhteensopivuus näyttelee isoa roolia lopputuloksen kannalta. Valmentajia on monen kokoisia, -näköisiä ja -oloisia. Valmentajat tulevat hyvin erilaisista taustoista. Lisäksi he erikoistuvat erilaisiin osa-alueisiin. Tärkeintä olisi, että valmentajasi on erikoistunut juuri sinun ongelmaasi ja henkilökemiat niin sanotusti "mätsäävät".

Nimeni on Jani Rantala ja tarjoan personal training -palveluita erityisesti elämäntapamuutokseen tähtääville kuntoilijoille. Tarkoitan elämäntapamuutokseen tähtäävillä kuntoilijoilla kaikkia, joiden yhtäjaksoinen ja säännöllinen treenaaminen on kestänyt alle vuoden tai tulokset eivät ole olleet toivottuja. Minua kiinnostaa kaikki kohtaamasi ongelmat myös kuntosalin ulkopuolelta - pyrin jokaisen asiakkaan kanssa rakentamaan luottamukseen nojaavan ja molemmin puoleista kunnioitusta vaalivan valmennussuhteen, jolloin pääsemme keskittymään kokonaisuuksiin, tehden vaikuttavia tuloksia niin fyysisesti, kuin henkisesti. 

Lisäksi erityisen vahvaa osaamisaluetta on kehonmuokkaus, eli lihasmassan kasvatus ja rasvanpoltto. Voimaharjoittelu ja sen yksilöllinen ohjelmointi (toisin sanoen esim. kuntosaliohjelmien tekeminen) on vahvaa osaamista ja sitä on aina mukava tehdä.

Valmentajana minua kiinnostaa erityisesti erilaisten sairauksien ennaltaehkäisy ja hoito liikunnan ja ravitsemuksen avulla,  harjoittelun psyykkinen puoli ja elämäntavan muutos kokonaisuutena. En miellä itseäni vain kunto-ohjaajaksi, vaan henkilökohtaiseksi valmentajaksi.

Olen koulutettu ja lisensoitu Personal trainer (APT- ja EREPS-rekisteri). Aloitin opintoni yliopistossa vuonna 2015 sosiaalitieteiden koulutusohjelmassa, johon olen valinnut liikuntalääketieteen ja urheiluravitsemuksen laajoiksi sivuaineiksi. Aion tulevaisuudessa jatkaa opintoja vielä liikuntatieteellisessä. Intohimoni on päästä työskentelemään kanssasi ja kaivaa esiin sinusta paras mahdollinen versio itsestäsi. Haluan tarjota sinulle parempaa terveyttä ja elinvoimaa, koska se on mielestäni tärkein asia, johon kannattaa itse panostaa. Kaikki muu on riippuvainen siitä. Saavuttaisimmeko sen nopeammin yhdessä?

Käy kurkkaamassa blogista ajatuksiani. Tutustu myös palveluihini ja asiakkaiden palautteisiin.

Muokataan valmennuksesta juuri sinun tavoitteisiin ja tarpeisiin sopiva. Minulla on pienyrittäjänä mahdollisuus työskennellä todella joustavasti. Kerro minulle lyhyesti tilanteestasi täyttämällä yhteydenottolomake tai varaa ilmainen soittoaika. Palaan asiaan ja katsotaan, mitä voimme yhdessä tehdä. 


Yhteydenottoasi odottaen,

Jani Rantala
Koutsin kujeet

 
Fitness

Ota askel kohti unelmaasi

Varaa maksuton kartoitus